tl

(maximum 50 links at once)

Default ads (adf.ly) Alternative ads (q.qs)

tık




BC.VC İLE LİNK KISALT PARA KAZAN



İnternetten para kazanma yolları her geçen gün biraz daha artıyor. Artık neredeyse her sistemden para kazanmaya yönelik çalışmalar yapılıyor. Bunun bir örneği de bc.vc sistemi. Bu sistem ile çok kolay para kazanabileceğiz.

Sistem nasıl işler !

Siteye üye olursunuz. Paylaşmak istediğiniz linki kısaltırsınız. Mesela http://www.google.com şeklinde paylaşacağınıza, url.com  şeklinde paylaşırsınız.
Bu paylaşıma tıklayanlar başına para alırsınız.
Mesala internette bir paylaşım yapacaksınız  adres www.parakazanmatik.blogspot.com  olsun siteye üye olup http// yazan kutucuğa linkini yapıştırıp kısalta tıklayaksın.Kısalan linki paylaşacaksın linke Türkiyeden 1000 kişi tıkladı 2$ alacaksın eğer Amerikadan 1000 kişi tıkladı 5$ alacaksın.

Bc.vc nin diğer link kısaltma servislerine göre avantajı nedir?

Örnek olarak en çok kullanılan adfly amerikadan 1000 tıklamaya 4$ türkiyeden 1000 tıklamaya 0.49 $ verir yani 1 dolar bile değil.Birazda Türk link kısaltma servislerinden bahsedelim, Sözde en çok pay vereni tr5 1000 tıklamaya 6 tl veriyor yalnız bir IP üzerinden 24 saatte 1 tıklama payı veriyor.Yani siz 10 link kısaltınız bu kişi sizin 10 linkinizede tıklasa 1 tık parası alırsınız.Ayrıca Türk link kısaltma servislerinde hile,hurda çok. Minumum ödeme tutarına geldiğinizde (türk sitelerinde minimum ödeme 10 tl) tam para çekme talebi yapacakken banlanırsınız.Veya  link kısaltma servisi geçiçi olarak kapandığına şahit olabilirsiniz.,Ödemeleri sıfırlayıp birkaç ay sonra tekrar açılır.Emeğiniz boşuna gider.
Bc.vc yabancı uyruklu olmasına karşın Türkçe dil ve arayüz desteği sunar.
Çoğu sitede linkinize 10 saniye reklam koyar bcvc 5 saniye.
Ödemeleri haftalık yapılır.Ödemeler paypal ve ibann üzerinden yapılıyor.Paypal hesabınız yoksa ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz.
Mimumum ödeme sadece 5$ dır.
1000 tık almak zor sanmayın örneğin 50 link paylaştınız (forumsitelerinden veya facebook,twitter üzerinden yapabilirsiniz) günde ortalama 400 tık rahat alırsınız.

Ödeme Kanıtları



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder